Termékek

JinkoSolar napelem modulok

Kiemelkedő hatásfokkal rendelkező N tipusú cellával ellátott napelem modulok hosszútávú garanciával. A JinkoSolar a világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem modul gyártója.

A JinkoSolar (NYSE: JKS) a világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem modul gyártója. A JinkoSolar cégcsoport megoldásait és szolgáltatásait szerteágazó nemzetközi közüzemi, kereskedelmi és lakossági ügyfélkörnek értékesíti. A JinkoSolar vertikálisan integrált napelemes termékértékláncot épített ki, amelynek integrált éves kapacitása 31 GW a mono lapkák, 19 GW a napelemek és 36 GW a napelem modulok 2021. szeptember 30-án. Kiváló minőségű napelemek gyártójaként szerzett magának hírnevet a piacon. A vállalat már 2006 óta a piacon van. A hatékonyság növelésére helyezett hangsúlynak és a kutatás iránti elkötelezettségüknek köszönhetően sikerült kifejleszteniük a „tiling ribbon” technológiát. Ennek a csúcstechnológiás újításnak a lényege, hogy a cellák közötti rés minimalizálásával igyekszik javítani a fényelnyelést és növelni az energiatermelést. 

SolarEdge inverter

A SolarEdge technológiának köszönhetően lehetőségünk nyílik optimalizálni napelemes rendszerünket. Ennek köszönhetően termelési többletet érhetünk el.

A SolarEdge technológiának köszönhetően, minden egyes modulon a maximális teljesítmény érhető el, így a teljesítményveszteségek megszűnnek.

Az elérhető monitoring platform segítségével tájékoztatást kapunk a rendszer teljesítményéről és állapotáról.

A SolarEdge napelemes rendszerek biztonságosak, nem veszélyeztetik sem az emberek sem a vagyontárgyak biztonságát. Ha a hálózati áram lekapcsol, a szolárvezetékekben automatikusan megszűnik a nagyfeszültségű egyenáram. Ami biztonságot jelent a telepítők, a karbantartók, a tűzoltók és a vagyontárgyaknak egyaránt.

Würth rögzítőrendszerek

A rögzítőrendszerek teherbírásának számításakor a várható szél- és hóterhelési értékeket is figyelembe kell vennünk. Magyarországon a DIN EN 1991-1 szabvány hatályos.

A Würth rögzítőrendszereknek köszönhetően az összeszerelés időtakarékos és egyszerű. A rendszerelemek előszerelt állapotban érkeznek hozzánk. 

Az állítható magasságú közép- és végleszorító elemeknek és tetőkampónak köszönhetően szinte minden forgalomban levő napelem modulhoz és tetőburkolathoz alkalmazható.

A szerkezet minden eleme minőségi alumíniumból vagy nemesacélból készül, ennek köszönhetően ellenálló a korrózióval szemben.